25/09/2023

Zidovi i fasade kao kreativne kulise

Uzorak reptila ili cvjetni uzorak, pruge ili efektne pukotine u industrial chic stilu, mramorno vapno svilenkastog izgleda, aha efekt postignut tehnikom struganja, nježno i pastelno obojeno vapno, mediteranski stil, slobodna struktura koja podsjeća na vjetrove stepe… Ovo su tek neka od brojnih Baumit kreativnih rješenja koja možete preslikati na vanjske i unutarnje zidove.

Baumit CreativTop završne dekorativne žbuke

Uz Baumit kreativne tehnike, zidovi nisu tek obična površina na koju je nanesena neutralna boja. Sada se možete poigrati tehnikama, strukturama, reljefima, bojama i unijeti pravu revoluciju u estetiku svog životnog prostora prošaranog trodimenzionalnim detaljima. Kombinirajte različite tehnike nanošenja Baumit CreativTop završne modelirajuće dekorativne žbuke kojom se u kombinaciji s drugim proizvodima te ovisno o tehnici postižu željeni efekti i reljefi. Ova žbuka oplemenjena je silikonskim vezivom za modeliranje na vanjskim zidnim površinama, za kreativno oblikovanje fasada i nudi doista neograničene mogućnosti u dizajnu i veliki izbor mogućih struktura.

888 boja za savršen dojam

Grubi ili glatki Baumit završni slojevi fasada osim što izgledaju atraktivno i posebno, energetski su učinkoviti. Suhi mortovi i odvažno miješanje boja i tekstura nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a možete birati između čak 888 boja iz Baumitove široke palete te je dodatno obogatiti metalik sjajem, praškastim glamurom ili jednostavnim mat izborom. Uz Baumit kreativne tehnike vaši će zidovi i fasade dobiti jedinstven izgled.

baumit

Više informacija o proizvodima:

www.baumit.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU