25/09/2023

Drvo prostoru daje poseban šarm i osjećaj ugode stanovanja. Drvene površine doživjele su kroz ovogodišnje trendove veliki povratak u interijere, ali su i sve traženije u vanjskom oblikovanju objekta-prozora i fasada. Zahvaljujući modernim tehnologijama proizvođači različitih sustava, poput prozorskih profila omogućuju da sve prednosti kvalitete i energetske učinkovitosti njihovih proizvoda budu objedinjene pod dizajnom koji će prostoru dati dodatnu vrijednost.

Novitet u REHAU paleti proizvoda

Dizajn prozora koji odgovara ukusu korisnika i koji se može prilagoditi dizajnu prostora moguć je uz KALEIDO svijeta boja koju nude u REHAU.  “Zahvaljujući širokom izboru boja, materijala i oblika, REHAU nudi prozore savršeno prilagodljive unutarnjem dizajnu”, objašnjava Jörg Karger, voditelj razvoja u prozorskoj tehnici. Zbog toga možete odabrati prozor koji ima visoku energetsku učinkovitost, funkcionalnosti i sve karakteristike PVC prozora, a istodobno taj prozor može biti u drvenom dekoru koji će interijeru podariti vizualnu toplinu. REHAU zato nudi KALEIDO WOODEC paletu u kojoj možete izabrati između reljefnih ili sjajnih površina, sofisticiranih metalnih dekora ili izgleda drveta.

PVC prozor koji je na dodir poput drveta

Uvjerljiv izgled i stvaran osjećaj drveta na PVC profilima otpornim na sve vremenske uvijete, predstavlja novitet u REHAU-ovoj paleti proizvoda.  Mat površina KALEIDO WOODEC sa svijetlom, uvjerljivom drvenom strukturom temelji se na skandinavskim trendovima življenja i dostupna je u tri varijante: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete i Sheffield Oak alpine. Površine prozora KALEIDO WOODEC ne samo da izgledaju lijepo, već i na dodir pružaju stvaran osjećaj drveta. Uz KALEIDO WOODEC bit ćete iznenađeni koliko ćete teško razlikovati moderne REHAU PVC prozore od klasičnih drvenih prozora. Osim toga s PVC prozorima uživati ćete u prednostima lakog i jednostavnog održavanja.

Trendovske boje antracit siva i crna

REHAU je predstavio ekskluzivne inovacije u boji i dizajnu i za već etablirane proizvode. Tako je program KALEIDO FOIL dopunjen s tri nova dekora. Jörg Karger naglašava: “Arhitektima i krajnjim kupcima nudimo profile kaširane sa vanjske i unutarnje strane u novim dezenima: crnoj sa strukturom drveta, ponoćno crnoj i antracit mat, te sve dosadašnje nijanse u mat izvedbi”. U skladu s tim, REHAU je proširio i svoj asortiman podloga za kaširanje. Osim do sada dostupnih, u bijeloj, smeđoj i karamel boji, podloge za kaširanje sada su dostupne i u antracit sivoj, što omogućava jednoliku implementaciju novih trendovskih boja.

Prozori izrađeni od profila tvrtke REHAU prilagođavaju se trendovima modernog dizajna i svakom objektu daju jedinstvenu notu. Pri tome zadovoljavaju sve zahtjeve za funkcionalnošću i estetikom. Proširenjem postojećeg programa KALEIDO FOIL uz uključivanje novih površinskih dekora i boja, REHAU omogućava raznovrsnost dizajna prozora za industrijske i uredske komplekse, te stambene zgrade.