06/03/2024
tece 1

TECE tipke ZA SVE STILOVE

www.tece.com/hr

Isti tlocrt s motivom raskošnog lustera na tapetama – posve drugačiji efekt. TECEloop aktvacijska tipka daje završni “touch”.

Iako na prvu zvuči neočekivano, no svoje mjesto u kupaonici sve češće nalaze tapete. Vodootporne tapete imaju široku primjenu u “mokrim” prostorima, a njihove glavne odlike su jednostavno postavljanje, otpornost na vodu i vlagu te širok spektar živopisnih printeva i uzoraka koji će prostoru dati prepoznatljiv izgled. Kupaonice se prosječno obnavljaju svakih 20 godina. Vjerojatno smo svi bili u prilici da nam s vremenom jedne te iste pločice, koje gledamo godinama, jednostavno dosade. Kako ih nije nimalo lako uklanjati i postavljati nove, jednostavnija alternative su tapete. Postavljanje tapeta, i kasnije uklanjanje, možete obaviti i sami, a u kombinaciji s detaljima poput TECE aktivacijskih tipki za ispiranje, sve stilske kombinacije su moguće.

Uz zlatni žakard uzorak na tapetama, savršeno se uklopila TECEloop crno zlatna aktivacijska tipka.

Dva lica iste kupaonice
Na istoj tlocrtnoj površini kupaonice , imamo primjere dva različita stila uređenja.
TECE tipka za ispiranje: dolazi u svim nijansama i s različitim površinama baze.U oba slučaja za oblaganje zidova korištene su zidne tapete koje diktiraju stil – klasičan neobarokni stil i elegantni minimalizam.

U prvoj varijanti dominira crna boja sa zlatnim detaljima, kao što je zlatni žakard uzorak na tapetama, a u elegantnom minimalizmu, svijetle nijanse i jednostavne linije, naglašene su motivom kristalnog lustera na zidnim tapetama. Obje varijante uređenja kupaonice upotpunjene su TECE aktivacijskim tipkama. U crno-zlatni kolorit savršeno se uklopila TECEloop tipka s crnim staklom i zlatnim okruglim tipkama, a u elegantni minimalizam, TECEloop aktivacijska tipka s bijelim staklom i bijelim tipkama. Detalji čine razliku!

TECE tipka za ispiranje: dolazi u svim nijansama i s različitim površinama baze.

 

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina
(HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili
osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našeg online KIOSKA