13/07/2024
TECE_Seniorenzentrum_07.jpg

TECE higijensko ispiranje

www.tece.com.hr

Za slučaj kada se objekti ili pojedinačni prostori ne koriste redovito, TECEprofil higijensko ispiranje brine o redovitoj i cjelovitoj izmjeni vode u cijevnom sustavu.

Higijensko ispiranje bez dodatnog revizijskog otvora

Za slučaj kada se objekti ili pojedinačni prostori ne koriste redovito,  TECEprofil higijensko ispiranje brine o redovitoj i cjelovitoj izmjeni vode u cijevnom sustavu. Jedinica za ispiranje integrirana je u TECE vodokotlić i zbrinjava vodu putem WC školjke. To znači da voda ne mora prijeći dalek put kroz cijevi i prije svega nije potreban dodatni revizijski otvor. Pomoću aplikacije TECEsmartflow moguće je programirati higijensko ispiranje za različite zahtjeve, pa čak i bilježiti svaki postupak ispiranja. 

TECE higijensko ispiranje osvojilo prestižnu nagradu German Design Award 2021

Revizijski otvori svakom su estetski trn u oku. TECEprofil modulom za WC s integriranom funkcijom higijenskog ispiranja nema potrebe za revizijskim otvorom koji bi mogao narušiti cjelokupnu estetiku kupaonice – on radi takoreći u skrivenome. Stoga je ovaj inovativni proizvod osvojio nagradu German Design Award u kategoriji „Izvrsnost u produkt dizajnu – kupaonica i wellness“.

Nagrada German Design Award jedna je od najpoznatijih međunarodnih nagrada za dizajn. Nagrade se dodjeljuju samo projektima koji doista daju pionirski doprinos međunarodnom dizajnu, a za to jamče visoko cijenjeni međunarodni stručnjaci koji čine žiri.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina
(HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili
osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našeg online KIOSKA