25/09/2023

Potpuna zaštita i ušteda

Odabrali ste kvalitetan krovni prozor, ali želite dodatno zaštititi prostor i kontrolirati količinu ulazne svjetlosti kako biste osigurali ugodan boravak u stambenom potkrovlju? Vanjska roleta pruža zaštitu od zimskih hladnoća noću, čime se štedi toplinska energija, pruža zaštitu od ljetnih vrućina, kiše i tuče, ali i buke, a potpuno zamračivanje stanarima omogućuje čvrst i miran san.

VELUX roleta izrađena je od lakiranog aluminija sive boje antracita. Sustav je testiran u najekstremnijim uvjetima i pogodan je za ugradnju u bilo kojem klimatskom području. S obzirom na visinu na kojoj je ugrađen krovni prozor, a i koliko često treba podešavati položaj rolete, ponuđena su tri načina rukovanja: ručno, daljinsko upravljanje s električnim napajanjem i daljinsko upravljanje sa solarnim napajanjem. Osnovna roleta na ručno upravljanje jednostavno se i brzo ugrađuje na krovni prozor sa središnjim ovjesom koji je stanarima nadohvat ruke. Moguća su dva položaja rolete – spuštena i podignuta.

Daljinsko upravljanje roletom

Roleta na daljinsko upravljanje s električnim napajanjem pogodna je za krovne prozore koji su izvan dohvata ruke, a ugrađuje se zajedno s elektroinstalacijom u okviru inteligentnog VELUX INTEGRA® sustava. 

Upravljanje krovnim prozorima, roletama i sjenilima omogućeno je pomoću bežičnog zidnog prekidača, a za potpuni komfor dostupno je i upravljanje putem aplikacije na pametnom telefonu koja je dio VELUX ACTIVE kontrole unutarnje klime. Za razliku od rolete na ručno upravljanje, zaustavljanje roleta na daljinsko upravljanje moguće je u bilo kojem položaju. Rolete i sjenila s električnim napajanjem mogu se ugraditi i naknadno na postojeće ručno upravljanje VELUX krovne prozore. Roleta na daljinsko upravljanje sa solarnim napajanjem ima sve prednosti upravljana na daljinu, a za njenu ugradnju nije potrebna elektroinstalacija. Solarna punjiva baterija ima kapacitet do 600 otvaranja, čak i onda kad nema izravne sunčane svjetlosti za napajanje.

Ukoliko odlučite kupiti VELUX vanjsku roletu u razdoblju 15.09. – 15.10.2019. VELUX vam osigurava besplatnu stručnu ugradnju! Kupite u VELUX web shopu www.veluxshop.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU