08/03/2024

Novi saveznik za čisti dom

U užurbanom načinu života, pored niza obiteljskih i poslovnih obaveza, održavanje čistoće doma nije nimalo jednostavno. Da bi si olakšali bar jedan segment u održavanju higijene doma sklopite savez s robotski usisavačem. Robotski usisivač pruža jednostavan način čišćenja za bilo koju vrstu površine, čak i za tepih. Prepustite usisavanje ovom jednostavnom uređaju koji će posao obaviti umjesto vas. Jedan takav svestrani pomoćnik, dolazi iz Rowente pod nazivom Smart Force Extreme.

Svaki kutak će biti čist

Četiri različita programa čišćenja ovog robotskog usisavača osiguravaju čiste površine gdje god vam je to potrebno. Aktivna motorizirana četka osigurava efektivne performanse na bilo kojoj površini, čak i tepiha. Dvije bočne četke omogućavaju preusmjeravanje i sakupljanje prašine u kutevima, za usisavanje pomoću centralne četke i čišćenjem ispod namještaja kako bi usisavanje bilo besprijekorno.

Bez oštećenja zidova i namještaja

Robotski usisavač je opremljen s navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj, te sprječava njegov pad niz stube. Na taj način postižu se savršeni i sigurni rezultati čišćenja. Zahvaljujući vrlo snažnom motoru dobivaju se optimalni rezultati čišćenja. Čak 8 senzora omogućuju mu sigurno kretanje kroz prostor i efikasno usisavanje. Opremljen je s Litij-ionskom baterijom koja ima do 2x duži životni vijek od NiMH baterija istog napona. Baterije mogu izdržati 130 minuta čišćenja time da je zadnjih 30 minuta baterije namijenjeno za povratak robot usisivača na njegovom mjesto za punjenje.

Daljinsko upravljanje

Opremljen je i s daljinskim upravljačem kojim ga možemo upravljati i zadavati mu zadatke. Model Smart Force Extreme RR7145 opremljen je i uređajem koji možete svojim infracrvenim zrakama napraviti virtualni zid preko kojeg usisivač ne prelazi. S robotskim usisavačem Rowenta Smart Force Exreme vaša će kuća biti očišćena samo jednim klikom. Odaberite pravi model i uživajte u jednostavnosti korištenja. Baterije su skoro prazne? Ne brinite! Smart Force robotski usisivači automatski se vraćaju u stanicu za punjenje.