22/01/2021

Novi doživljaj vode s 3D print tehnologijom

Na najvećem međunarodnom sajmu za sanitariju, klimatizaciju i grijanje – ISH u Frankfurtu, predstavljen je veliki broj noviteta i inovativnih proizvoda. Predstavljeni trendovi i novi proizvodi proizlaze iz činjenice da potrošači iz temelja mijenjaju način na koji definiraju i koriste svoj životni prostor.

5 mega trendova
S rekordnim brojem od 500 novih pojedinačnih proizvoda, GROHE je iznenadio, na ISH sajmu, svoje kupce i potrošače rješenjima koja aktivno oblikuju budućnost vode.
GROHE je identificirao pet mega trendova:
          1. potrošači su iz pasivne prešli u aktivnu potrošnju
          2. potrošači preuzimaju kontrolu nad stvaranjem novih životnih prostora
          3. potrošači postaju vlastiti kreatori u traženju jednostavnih i inteligentnih proizvodnih rješenja
          4. danas, više nego ikada, inovacije i dizajn proizvoda ovise o razumijevanju tih trendova
          5. potrošači su skloni odabiru integriranih rješenja za pojedine proizvode

3D print tehnologija promijenit će doživljaj vode kod kuće

Kao prvi vodeći europski proizvođač sanitarnih proizvoda koji isporučuje 3D printane metalne slavine, GROHE kombinira najmoderniju tehnologiju sa spektakularnim dizajnom.
“Dizajn naših novih slavina GROHE Atrio Icon 3D i GROHE Allure Brilliant Icon 3D je nevjerojatan. Oni čine nezamislivo mogućim”, izjavio je Michael Rauterkus, izvršni direktor GROHE AG. “Ono što vidite je budućnost dizajna. Za potrošače, to je budućnost vlastite kreativnosti i konačne personalizacije. Vjerujemo da će 3D print tehnologija promijeniti doživljaj vode u kući. To je krajnji spoj prilagodbe i industrijske proizvodnje,“ dodao je. Ova izjava potvrđuje spremnost i sposobnost proizvođača da oblikuje budućnost vode i prati svoje klijente i potrošače na njihovom putu stvaranja životnog prostora kakav žele.

GROHE

više o proizvodima i uslugama

KONTAKT GROHE

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU