21/03/2023

Moderna ENERGETSKA CENTRALA

Viessmann d.o.o. Hrvatska
Dr. L. Naletilića 23 M
10 000 Zagreb
Tel: +385 1 65 93 650
Fax: + 385 1 65 46 793
info@viessmann.hr
www.viessmann.hr

Kompaktni plinski kondenzacijski uređaji Vitodens 111F (Tip B1SF/B1TF), štede prostor, pružaju visok komfor pripreme tople vode, dizajnirani su za različite kvalitete vode, a dostupni su po izuzetno atraktivnoj cijeni.

U potrazi ste za toplinskom tehnikom koja će vam pružiti veliki komfor tople vode? Kombinacija najučinkovitije plinske kondenzacijske tehnike i visokog komfora tople vode skriva se u modernoj energetskoj centrali Vitodens 111-F. Štedljiv na prostoru, podni uređaj Vitodens 111-F s velikim komforom tople vode dostupan je u varijantama za normalnu i tvrdu pitku vodu.

Dizajniran za modernizaciju sustava grijanja

Vitodens 111-F je inteligentna i atraktivna kombinacija učinkovite plinske kondenzacije i visokog komfora tople vode – jednostavna za upotrebu, izdržljiva i digitalna. Kompaktni plinski kondenzacijski uređaj Vitodens 111-F dizajniran je za modernizaciju sustava grijanja, kao zamjena za stare plinske bojlere sa spremnicima ispod njih. S visokoučinkovitom crpkom s regulacijom brzine, Vitodens 111-F radi izuzetno energetski učinkovito i tiho. Moderna energetska centrala udovoljava najvišim zahtjevima za učinkovitom opskrbom toplinom. A s emajliranim spremnikom tople vode za slojevito punjenje od 100 litara ili varijanta spremnika s ogjrevnom spiralom od 130 litara, Vitodens 111-F osigurava visoki komfor tople vode – kompaktno u jednom uređaju.

Srce vašeg sustava grijanja: MatriX-Plus plamenik

Novi MatriX-Plus plamenik ističe se prije svega učinkovitim radom kao i niskim emisijama štetnih tvari i buke. Specijalna MatriX površina od nehrđajućeg čelika je neosjetljiva na visoke temperature i na taj način brine o pouzdanom radu i dugom životnom vijeku. I potpuno automatizirana Lambda Pro regulacija izgaranja prilgođava se automatski svim vrstama plina i svim dimovodnim sustavima i osigurava kontinuirano čisto i učinkovito izgaranje.

Ušteda energije, udobnost i sigurnost uz ViCare

Vitodens 111-F kompaktni plinski kondenzacijski uređaji s novom elektroničkom platformom imaju integrirano WLAN sučelje. Po želji ono povezuje grijanje izravno na Internet. Pomoću aplikacije ViCare upravljanje grijanjem je vrlo jednostavno i intuitivno. Aplikacija otvara mogućnost ponude digitalnih usluga, a jedna od njih je izravni kontakt sa servisnom tvrtkom za održavanje sustava grijanja. Aplikacija Vi- Care pruža informacije o trenutnom radnom stanju energetskog sustava. Vremenski programi za grijanje i pripremu tople vode pomažu u uštedi troškova energije i ViCare je kompatibilan sa gotovo svim iOS i Android uređajima. Na zahtjev*, ViCare koristi GPS funkciju pametnog telefona i otkriva udaljenost do grijanja. Ako se prekorače zadane udaljenosti, sobna temperatura se automatski smanjuje. Sustav možete proširiti i ViCare termostatom i uživati u još većoj udobnosti i učinkovitosti. (*Opcionalno uz naknadu, nije dostupno u svim zemljama)

Katalog najljepših kuća 2021

Članak objavljen u "Katalog najljepših kuća 2021". Potražite svoj tiskani iprimjerak na našem online kiosku 
kupite svoj pojedinačan primjerak ili se pretplatite na : HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA