25/09/2023

Poznati talijanski proizvođač profesionalnih kuhinja u retro stilu, Officine Gullo nastavlja u svojoj prepoznatljivoj estetici dizajnirati kuhinjske elemente za kuhinje na otvorenom.

S linijom elemenata za vanjske, ljetne kuhinje, pod nazivom ‘PACIFIC LIGHT BLUE’, korisnicima nudi maksimalno učinkovito i svestrano rješenje. Sve je to objedinjeno kako i proizlazi iz samog imena kuhinjske linije, svijetlo plavom bojom, koja asocira na morsko okruženje i opuštanje. Ova linija kuhinjskih elemenata, zahvaljujući pametnom i vizualno privlačnom rješenju nudi drugačiji doživljaj svakodnevnice na otvorenom, u dvorišu, na terasi za vrijeme ugodnog toplog vremena.

Pouzdani hardware

Pacific Light Blue nova je kuhinja od nehrđajučeg čelika s pećnicom od emajliranog mesinga. Sastoji se od središnjeg otoka za kuhanje dimenzija 116 x 208 cm opremljenog dvostrukim roštiljem, efikasnim plamenikom s izlaznom snagom od 10 kW i dvostrukom (glatkom i brazdanom) površinom za pećenje s ornamentiranim čeličnim poklopcem. Radna ploha za pripremu namirnica i pranje ima umivaonik širine 60 cm i profesionalni aparat za led. Pored radne plohe, dva su stupa s pećnicama. S jedne strane su dvije multifunkcionalne pećnice, a s druge dvostruka pećnica za pizzu i ladice za održavanje hrane toplom. Kuhinjski otok upotpunjen je aluminijskim stolicama s ručno ušivenim presvlakama od kože.

Izvor: www.officinegullo.com