25/09/2023

KUHINJE I KUPAONICE

Axor_Citterio_M_kitchen_ambience_1

Kuhinja i kupaonica dva su najvažnija prostora u svakom domu. Ujedno i najzahtjevnija za uređenje i opremanje. Kuhinja je srce svakog doma i s vremenom je postala integralni dio dnevnog prostora, a velike promjene dogodile su se i kod poimanja kupaonskog prostora.

Sa specijaliziranim izdanjem “Kuhinje&kupaonice“ pratimo trendove za uređenje kuhinja i kupaonica te savjetujemo čitatelje kako funkcionalan opremiti svoj prostor u skladu sa vlastitim potrebama i zahtjevima. Kuhinja zahtijeva najviše angažmana u planiranju i realizaciji, dok je kupaonica oaza u kojoj počinjemo i završavamo početak svakog dana i želimo njenim uređenjem postići maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Kroz autorske tekstove i prekrasne fotografije pišemo o savjetima za uređenje, pratimo nove i inovativne proizvode, trendove koje donose proizvođači kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i kupaonske opreme.

Također kroz stalne rubrike Novosti, Izlog bijele tehnike i Detalji za dom pratimo ponudu proizvoda na našem tržištu, a u Galeriji interijera donosimo prekrasne inspirativne fotografije interijera.

U stalnom prilogu DomPlus prikazujemo interijere koje su uredili poznati hrvatski dizajneri i arhitekti.

Naš čitatelji su krajnji korisnici, investitori koji planiraju uređenje ili preuređenje svog stambenog prostora te arhitekti i dizajneri.

 

“Kitchens&bathrooms”-od početka 2014. godine “Kuhinje i kupaonice” izlaze na engleskom jesziku u digitalnom obliku kao interaktivna aplikacija dostupna na App Store-u za korisnike ipad-a.

 

Izdavač: Ponovo tri d.o.o.

Naklada: 10.000 primjeraka

Broj stranica: 100

Cijena primjerka: 25 kn

Dinamika izlaženja: 3 puta godišnje (05.03.2014; 05.06.2014; 20.10.2014)

Distribucija: Na svim kioscima “Tiska“, putem pretplate, narudžba pretplate i starih brojeva u redakciji, prodaja na sajmovima

Web stranica: www.kuhinje-kupaonice.com.hr

Facebook: www.facebook.com/kuhinjekupaonice