13/07/2024

KROVNI PROZORI TONDACH

Wienerberger nudi kompletno rješenje za gradnju potkrovlja na jednom mjestu!

Dolaskom kraćih i tmurnih zimskih dana sve više shvaćamo koliko nam je bitna sunčeva svjetlost koja nas uveseljava i potiče bolje raspoloženje i pozitivnu energiju. Budući da nam je zima uz kraće dane donijela i niske temperature, najviše vremena provodimo u zatvorenom te smo još manje izloženi vitaminu D i dobrobitima Sunca. Kako bi oni koji su se odlučili skrasiti u potkrovlju mogli maksimalno iskoristiti sunčevu svjetlost, kao idealno rješenje nameću se krovni prozori koji osvjetljavaju dom i tijekom cijelog dana izravno puštaju svjetlost u zatvoreni prostor. Upravo je Wienerberger, tvrtka koja je cijenjena i poznata po vrhunskoj opeci i crijepu, svoju ponudu nedavno upotpunila krovnim prozorima Tondach, čime su zaokružili cjelinu ponude kompletnog sustava gradnje.

Kao vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala, poslovanje Wienerbergera temelji se na pronalaženju inovacija i rješenja koja će svim njihovim korisnicima poboljšati kvalitetu življenja. Wienerberger i Tondach već su odavno postale tvrtke koje su sinonim kvalitete građevinskog materijala i krova pa uvrštavanjem krovnih prozora u svoj asortiman Wienerberger pokazuje da kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude i zadovoljstva svojih kupaca. Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete, Tondach krovni prozori oduševit će sve čiji prostori u potkrovlju vape za dnevnom svjetlošću i sunčevom energijom.

Svojom visokom kvalitetom i funkcionalnošću Tondach krovni prozori osiguravaju vrhunsku toplinsku izolaciju i visoku nepropusnost dok istovremeno pružaju optimalnu količinu svjetlosti u prostor čineći ga ugodnim za življenje. Važno je istaknuti da uz njihove krovne prozore dolazi i garancija kvalitete koja je trenutno najveća na tržištu te traje do čak 10 godina. Uz to, ugradnjom ovih prozora podiže se i vrijednost same nekretnine jer uz prozore dolaze certificirani izvođači i partneri koji jamče za njegovu kvalitetu i dugovječnost.

Tondach krovni prozori sa srednjim otvaranjem u potpunosti su kompatibilni s Tondach crijepom i dostupni su u 6 najtraženijih dimenzija. Osim samih krovnih prozora, u ponudi su i vanjske tende, kao i unutarnja sjenila, tako da se uvijek može kontrolirati količina svjetla koja je potrebna. Za one koji žele živjeti energetski još efikasnije, postoji mogućnost ugradnje i Tondach termoizolacijskog seta za okvir prozora, koji minimalizira energetske gubitke prilikom hlađenja ili grijanja potkrovlja.

Krovni prozori sjajan su odabir jer osim funkcionalnosti, oni pridonose i važnom estetskom momentu – pružaju nam dodir neba i svjetlosti koja svakom prostoru daje vrijednost koju niti jedan komad namještaja ne može zamijeniti. Pogled prema plavetnilu neba ili sjaju zvijezda malo koga ostavlja ravnodušnim. Zato birajte najbolje krovne prozore koji ispunjavaju sve estetske elemente i unose dašak čarolije u vaš dom te istovremeno zadovoljavaju kriterije za sigurnost i očuvanje vašeg potkrovlja.

Više prirodne svjetlosti osigurat će puno ugodniji i ljepši boravak u vašem domu, a na vama je samo da izaberete koji model vam se najbolje uklapa u životni prostor. Posjetite wienerberger.hr stranicu, pogledajte ponudu i proučite sve benefite koji dolaze u vaš dom s odabirom Tondach krovnog prozora. Kad se odlučite za vama najbolje rješenje, prozore i ostatak Wienerbergerove ponude možete naručiti i iz udobnosti svoga doma na Wienerbergerovom web shopu.