06/03/2024

 

70cc_generale

HAUSBAU –  Najbolji europski časopis o građenju, uređenju i opremanju doma

Hausbau je najutjecajniji specijalizirani časopis o građenju, uređenju i opremanju za krajnjeg korisnika u Hrvatskoj. Od samog početka izlaženja, prije 13 godina, donosi trendove, napredne tehnologije i savjete sa područja građenja, uređenja i opremanja. Jedini je časopis koji već godinama sustavno, iz broja u broj, prati i savjetuje čitatelje o energetski učinkovitoj i zelenoj gradnji. Glavna odrednica magazina Hausbau, po kojoj se izdvaja od svih sličnih izdanja, su projekti obiteljskih kuća prikazani kroz raskošan kolorit vrhunskih fotografija unutrašnjeg i vanjskog uređenja sa tlocrtima i kratkim opisom projekta. Ovi projekti su polazišna točka naših čitatelja u planiranju, oblikovanju i vizualiziranju vlastitog doma. Osim navedenih projekata, u Hausbau prikazujemo i projekte obiteljskih kuća poznati hrvatskih arhitekata. U magazinu Hausbau tokom godine objavljujemo različite tematske priloge, a ove godine stalni prilog je EkoIN.

EkoIN prilog nastavlja pratiti energetski učinkovitu i zelenu gradnju te prati teme sa područja ekologije, recikliranja, permakulture, organskog uzgoja, savjetuje čitatelje o uštedi energije i vode u vlastitom domu i sl.

Magazin Hausbau je licencirano njemačko izdanje.

 

Plan izlaženja u 2014:

br.75 siječanj/veljača 27.01.

br.76 ožujak7travanj 25.03.

br.77 svibanj/lipanj 20.05

br.78 srpanj/kolovoz 20.07

br.79 rujan/listopad 22.09

br.80 studeni/prosinac 20.11

 

Izdavač: Ponovo tri d.o.o.

Naklada: 10.000 primjeraka

Broj stranica: 100 – 132

Cijena primjerka: 25 kn

Pretplata: 125 kn

Dinamika izlaženja: Dvomjesečnik (6 puta godišnje)

Distribucija: Na svim kioscima “Tiska“, putem pretplate, narudžbom pretplate i starih brojeva, maloprodajom na sajmovima

Web stranica: www.hausbau.hr

Facebook: www.facebook.com/hausbauhr