06/03/2024

EcoWater Systems

Kućanski i komercijalni sustavi za pročišćavanje vode

Eco Water Systems predvodnik je u segmentu kućanskih omekšivača, a pruža rješenja i za sve druge probleme s vodom. Već 90 godina EcoWater daje inovativnu tehnologiju, kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu. Prvi automatski omekšivač patentirali su još 1926. godine

Zašto vam treba omekšivač vode?
Kamenac u vodi najčešći je problem u prosječnom kućanstvu. Tvrda voda sadržava višak kalcijevih i magnezevih karbonata i drugih elemenata (željezo, mangan itd.) formirajući naslage kamenca koje stvaraju mnoštvo različitih problema u održavanju higijene kuhinjskog i kupaonskog prostora, smanjuju vijeka trajanja i djelotvornost kućanskih aparata i sredstava za čišćenje što dovodi do povećane potrošnje energije i kvarova. EcoWater uređaji za omekšavanje vode, kao i inovativni uređaj koji istovremeno pročišćava i omekšava vodu, eVOLUTION Refinera, u potpunosti eliminiraju ove probleme.

Omekšivači vode
EcoWater Systems nudi tri modela uređaja za omekšavanje vode, Compact, Boost i Power. Osmišljeni tako da se savršeno uklope u prostor i zadovolje potreban kapacitet i protok, te su opremljeni posebnim razvodnicima koji eliminiraju gubitak tlaka u instalacijama i poboljšavaju protok.

2U1- omekšivač + pročišćivač vode!
Odabirom 2u1 EcoWater eVOLUTION Refinera koristit ćete najbolje od tehnologije za pripremu vode. Integrirana filtarska masa aktivnog ugljena uklanja neugodne okuse i mirise iz vode dok ionsko izmjenična smola omekšava vodu. Omekšivači eVOLUTION unaprijeđeni su bežičnom Wi-Fi tehnologijom koja omogućava kontrolu sustava i potrošnje vode putem pametnog telefona, tableta ili računala s praktički bilo kojeg mjesta na svijetu. Jednostavna i sigurna
mobilna aplikacija u svakom trenutku pruža informacije o uređaju, kao što su: broj dana do potrošnje tabletirane soli, raspored ciklusa regeneracije, potrošnja vode, količina uklonjenog kamenca i brojne druge. Možete trenutno pokrenuti regeneraciju i prilagoditi postavke!

Hydrolink Plus® upozorava vas porukom ili e-poštom (samo ako to želite!) kada je razina soli niska ili ako se otkriju mogući problemi, kao što je neprekidan protok vode iznad normalne upotrebe i najkorisnija – obavijest o nekontroliranom istjecanju vode (sačuvalo je mnoga kućanstva u slučaju puknuća cijevi). Upozorenja je moguće prilagoditi u skladu s osobnim potrebama putem online aplikacije.

KOJE SU PREDNOSTI OMEKŠANE VODE?
1. Zdrava i čista kosa i koža Omekšana voda poboljšava svojstva i učinkovitost šampona, sapuna i drugih sredstava za pranje te ih treba manje koristiti. Kosa i koža zadržavaju prirodnu glatkoću, vlagu i sjaj. Osobito je korisno za osjetljive tipove kože i kose.
2. Trajnost perilica i tkanina, manje sredstava za pranje Tvrda voda smanjuje vijek trajanja i učinkovitost perilica dok kamenac iz tvrde vode ulazi u vlakna te tkaninu čini grubom i krutom. Omekšana voda čini sredstva za pranje učinkovitijima te posteljina, rublje i ručnici postaju mekši, produžuje im se vijek trajanja, a kod obojanih tkanina zadržava se boja. Smanjuje se potrošnja deterdženata do 60% i čuvate okoliš.
3. Lakše čišćenje bez naslaga Bez sapunskog taloga i kamenca, lakše je održavanje tuša, kada, umivaonika i drugih sanitarija. Zagrijavanjem, kamenac tvrde vode kristalizira i formira tvrdokorne naslage koje začepljuju cijevi, tuševe, slavine i grijače dovodeći do smanjenog protoka vode, pada tlaka, prijevremenog kvara i skupih popravaka.
4. Manja potrošnja energije, značajne uštede Omekšana voda eliminira naslage kamenca na grijačima bojlera te se povećava njihova učinkovitosti i ušteda energije do 20%. Poboljšava se i učinkovitost pranja i nema potrebe za dodatnim ciklusima što smanjuje potrošnju energije za zagrijavanje vode u perilicama između 22 i 29%, a grijači se neće kvariti. Uštedite tisuće kuna godišnje!
5. Savršena voda za led, kavu i čajeve Omekšana voda daje bolju kvalitetu leda, kave i čaja.