23/09/2023

Bosch električni konvektori

Jednostavno uključite i uživajte u udobnosti topline

Zima donosi svoje radosti, ali i niže vanjske temperature. Neovisno o sistemu grijanja, s novim režimom rada od kuće, bitna je temperaturna udobnost i zdrava mikroklima tokom cijelog dana. Još veću ugodu pružiti će Bosch električni konvektor – Heat Convector 4000.

Kompaktan i jednostavan za korištenje
Ugodna temperatura prostorije u kojoj boravimo je jako važna, a u samo nekoliko trenutaka Bosch električni konvektor Heat Convector 4000 omogućuje vam jednostavno uživanje u trenutačnoj toplini gdje god postoji utičnica. Bosch električni konvektor odlikuje se kompaktnošću i jednostavnošću uporabe, dostupan je u pet različitih snaga grijanja od 0,5 – 2,5 kW za prostorije svih veličina. Možete ga postaviti bilo gdje pomoću nosača za montiranje na zid ili podnih nosača (dostupno kao pribor) ako želite samostojeći sustav za grijanje koji možete premještati.

Komforno grijanje
Zahvaljujući svojim programima grijanja, električni se konvektor može prilagođavati individualnim potrebama. Jednostavno podešavanje putem regulacije s LED prikazom. Zaštita od pregrijavanja i osigurač za djecu jamče siguran rad u svako vrijeme. Zahvaljujući zaštiti od prskanja vode, električni je konvektor idealno prikladan za kupaonicu. U slučaju da se prevrne kod primjene kad je postavljen na pod, uređaj to automatski prepoznaje i isključuje se. Konstrukcija poboljšava cirkulaciju toplog zraka u prostoriji pomoću velike brzine raspodjele topline. Poseban aluminijski grijač sprječava sušenje zraka u prostoriji i donosi komfor grijanja.

Kod Bosch električni konvektora željena temperatura podesiva od 12 do 28 °C sa zaštitom od pregrijavanja i smrzavanja.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina
(HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili
osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našeg online KIOSKA