02/12/2022

BAZENSKI POKROV

Bazenski pokrov štiti bazen i sprječava upadanje lišća i ostalih nečistoća iz okoline čime se štedi na sredstvima za tretiranje bazenske vode i utrošenom vremenu za održavanje vode.

www.aquachem.hr

Produljenje sezone kupanja i ušteda na troškovima za grijanje i održavanje bazenske vode kriju se u pokrovu za bazen. Zahvaljujući konstrukciji bazenskog pokrova, ugodna temperatura vode održava se kad su vanjski vremenski uvjeti nepovoljni za kupanje na otvorenom i kad su javni vanjski bazeni već zatvoreni za građanstvo.

www.aquachem.hr

Osim zaštite od ulaska nečistoća, bazenski pokrov sprječava slučajan pad djece i kućnih ljubimaca u bazen. Tvrtka Aquachem u svojoj ponudi ima pokrove renomiranih proizvođača Alukov i Del.

ALUKOV -NAJŠIRI SPEKTAR BAZENSKIH POKROVA U EUROPI Alukov nudi najširi spektar bazenskih pokrova u Europi, što omogućava rješenje baš za svaki bazen. Alukov proizvodi niske bazenske pokrove, modele AZURE, VIVA i CORONA koji su vrlo elegantni, nenametljivi i dobro se uklapaju uz svaki objekt i okućnicu. Za kupce koji traže srednje visoke bazenske pokrove na raspolaganju su modeli ELEGANT, UNIVERSE i dr. Veliki bazenski pokrovi, OLYMPIC, OMEGA, RAVENA, ispod kojih možete slobodno ušetati u potpunosti se mogu iskoristit kad su zatvoreni. Dobiva se prostor idealan za zabave, ručak i razne druge aktivnosti kad su vani nepovoljni vremenski uvjeti, kiša, snijeg ili vjetar.

www.aquachem.hr

AUTOMATSKI PREKRIVAČI BAZENA DEL automatski prekrivači u ponudi su u dvije osnovne verzije izvedbe: u bazenu i iznad bazena. U bazen se ugrađuju s motorom i rolerom ispod nivoa terena, s rolerom u gornjem ili donjem dijelu bazena i integriranim motorom, s rolerom u gornjem dijelu bazena i motorom u zasebnom prostoru izvan bazena te s rolerom na donjem dijelu bazena u zasebnom prostoru. Iznad bazena se ugrađuju s motorom i rolerom, s otvorenim rolerom ručnim ili elektromotornim te solarnim pogonom, s rolerom u kućištu i elektromotornim pogonom ili solarnom verzijom otvorenog mobilnog rolera. Svi tipovi automatskih prekrivača isporučuju se s PVC ili polikarbonatnim lamelama širine 69 mm. PVC lamele dolaze u 4 različite boje: bijeloj, plavoj, bež i sivoj kao i polikarbonatne lamele prozirne ili u četiri boje (jedna strana prozirna a druga strana u crnoj, plavoj, zelenoj ili smeđoj boji).

više o proizvodima tvrtke Aquachem www.aquachem.hr ili u magazinu Bazeni i saune 2017